Praktisk info Tine Fotballskole

Velkommen til Tine Fotballskole i Skogen. Her er litt praktisk info om hva som venter barna.

Fotballskolen starter kl. 9 og avsluttes kl. 15, mandag, tirsdag og onsdag.

En liten huskeliste;

• Alle klær og personlige eiendeler merkes med navn, også drikkeflaske.
  • Spis en god frokost før ankomst i Skogen. Lunsj serveres ca. 10.45.
  • Smør barna med solkrem før ankomst, ha også med solkrem i sekken.
  • Husk drikkeflaske!
  • De yngste barna (6-10 år) må ha med kontaktinformasjon i eller på sekken.
  • Gi beskjed dersom det er noen spesielle hensyn.
  • Når barn hentes gi beskjed til trener/instruktør.

Koronainformasjon;

Follese Fotballklubb forholder seg til de enhver tid gjeldende retningslinjer for aktivitet i Skogen. Det er utrolig viktig at dersom noen er syke eller har symptomer så holder man barna hjemme, ellers gjelder selvsagt også de generelle rådene til FHI/NFF.

Ønsker å fremheve følgende;

• Det er antalls-begrensning på 200 personer i Skogen så fint om man kan unngå at for mange personer i familien er tilstede ved henting og levering av barna.
  • Toalettene vil bli vasket 2 ganger daglig. Det vil være tilgjengelig såpe og papir til enhver tid.
  • Alt utstyret vil bli desinfisert gjennom dagen og før øktene starter og ved dagens slutt. Det vil også være antibac tilgjengelig for spillere/instruktører til enhver tid.
  • Minner også om at det vil bli filmet/tatt bilder disse dagene så de som IKKE ønsker at klubben publiserer bilder/video av deres barn sender en epost til leder@follesefk.no i forkant. Dette materialet vil bli publisert på follesefk.no og i klubbens sosiale medier-plattformer.

Pris: 800,- per barn.
Pris: 500,- per barn for de som er påmeldt FFKs fotballfritidsordning (FFO).

FFK er med i Askøy Kommunes «AlleSkalMed»-ordning slik at det vil være muligheter for å søke inkluderingsfondet om midler for å kunne delta på fotballskolen. Send epost til leder@follesefk.no. Mottaker har taushetsplikt.

Meld deres interesse- og del gjerne Facebook-arrangementet også.

Automatisk påmeldt ved å vippse riktig beløp;
Merk innbetaling med barnet/barnas navn og fødselsår.
Vipps til #516403 (Follese FK Cup).

Kontaktperson: Robert Sigvaldsen
mobil: 91 61 66 87 epost: rsigvaldsen@hotmail.com

Vi gleder oss til sosiale og lærerike dager i Skogen!