Støttemedlem i FFK

Årsmøtet i FFK har vedtatt et støttemedlemsskap som styret har valgt å kalle «Skogvokter». Dette er medlemskapet for deg som er ikke-aktiv, men som allikevel ønsker å støtte arbeidet i Follese Fotballklubb. På grunn av korona-situasjonen har ikke styret gått aktivt ut med tilbudet før nå.

Som Skogvokter blir du fullverdig medlem med stemmerett på årsmøtet i klubben. Dermed får du også muligheten til påvirke utviklingen av klubben vår. Dette er spesielt viktig hos oss siden ingen av våre aktive medlemmer har stemmerett (må være fylt 15 år). Vi oppfordrer derfor alle foresatte og andre interesserte til å støtte klubben ved å bli medlem!

I tillegg til å støtte klubben og stemmerett på årsmøtet får også Skogvokterne en termokopp gravert med klubbens logo som gir gratis påfyll av kaffe i kioskens åpningstid.

For de som ikke allerede har en rolle i klubben; Velg «Jeg vil bli medlem» og «Skogvokter» som medlemstype. Fyll inn personlig informasjon.

Kontingenten for medlemsskapet 2020 er 250,- og kan bestilles ved å registrere deg her.

Dere som allerede har en rolle (trener, hjelpetrener, lagleder, foreldrekontakt, utvalgsmedlem osv.) i klubben vil få en betalings-forespørsel via Spond. Det er selvsagt helt frivillig om man ønsker å betale denne så bare se bort fra henvendelsen om du ikke ønsker å bli medlem.

Termokoppen (inkl. medlemsskap) kan også kjøpes i kiosken eller ved å sende en epost til leder@follesefk.no.