Bli Skogvokter

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

2021-klistremerkene for gratis påfyll av kaffe i kiosken kommer denne uken her og kan plukkes opp i kiosken av dem som har fornyet medlemsskapet sitt.

Årsmøtet i FFK har vedtatt et støttemedlemsskap som styret har valgt å kalle «Skogvokter». Dette er medlemskapet for deg som er ikke-aktiv, men som allikevel ønsker å støtte det frivillige arbeidet i Follese Fotballklubb.

Som Skogvokter blir du fullverdig medlem med stemmerett på årsmøtet i klubben. Dermed får du også muligheten til påvirke utviklingen av klubben vår. Dette er spesielt viktig hos oss siden ingen av våre aktive medlemmer har stemmerett (må være fylt 15 år). Vi oppfordrer derfor alle foresatte og andre interesserte til å støtte klubben ved å bli medlem!

I tillegg til å støtte klubben og stemmerett på årsmøtet får også Skogvokterne en termokopp gravert med klubbens logo som gir gratis påfyll av kaffe i kioskens åpningstid.

For de som ikke allerede har en rolle i klubben; Velg «Jeg vil bli medlem» og «Skogvokter» som medlemstype. Fyll inn personlig informasjon.

Kontingenten for medlemsskapet 2021 er 250,- og kan bestilles ved å registrere deg her.

Dere som allerede har en rolle (trener, hjelpetrener, lagleder, foreldrekontakt, utvalgsmedlem osv.) i klubben vil få en betalings-forespørsel via Spond. Det er selvsagt helt frivillig om man ønsker å betale denne så bare se bort fra henvendelsen om du ikke ønsker å bli medlem.

Termokoppen (inkl. medlemsskap) kan også kjøpes i kiosken eller ved å sende en epost til leder@follesefk.no.

Relaterte innlegg