Santander 3v3-liga til Skogen Fotballpark

Velkommen til Skogen Fotballpark hvor Follese Fotballklubb er arrangør av Santander 3v3-ligaen den 5. – 6. juni 2021.

Myndighetene prioriterer barn og unge så vi håper at det vil det være anledning til å gjennomføre turneringen som planlagt. Vi vil selvsagt følge alle retningslinjer. Dersom turneringen avlyses vil vi refundere påmeldingsavgiftene 100%.

3v3 er en spillform som er både morsom og lærerik. Alle spillerne får mange ballberøringer og det scores mange mål. De fleste deltagerne får oppleve gleden ved å score, dette bidrar til økt mestringsfølelse og fotballglede! I 3v3-ligaen tilbyr vi en utviklende og morsom spillform for barn.

Man spiller Santander 3v3-ligaen på små baner med små mål uten keeper. Alle lagene spiller minimum 5 kamper, 7 minutter pr. kamp. Kampene for ditt lag avvikles i løpet av 3-4 timer.

3v3 er en spillform for de yngste fotballspillerne våre. Denne turneringen vil være for aldersgruppen 6 – 10 år (f. 2015 – 2011).

Meld på lag her.
Lik, del, tagg og meld din ankomst her.

Bilder fra tidligere turneringer: