Pondus ny hovedsponsor

Vår dyktige markedssjef Hege Lie og hovedpersonen selv Frode Øverli. Foto: AV/Jan Erik Storebø

Vi er utrolig stolte og glade over å presentere Pondus som ny hovedsponsor for klubben!

Frode Øverli har signert en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen. Dette er svært gode nyheter i en periode som har vært preget av usikkerhet og lite aktivitet. Nå er heldigvis aktiviteten på vei tilbake og da er det veldig kjekt å samtidig kunne presentere slike nyheter.

Frode Øverli og Pondus har vært en god samarbeidspartner for klubben i flere år allerede og tegningene hans kan sees mange steder i Skogen Fotballpark. Det er nemlig Frode som har tegnet alle skiltene som henger rundt på anlegget vårt.

At vi nå i tillegg har fått Pondus med som hovedsponsor innebærer at klubb-kolleksjonen vår samt alle de nye Nike-draktene vil være profilert med logoen på brystet.