Nike ny utstyrsleverandør

Fra 2020 og de neste 5 sesongene har Askøy Sportsklubb og Follese Fotballklubb inngått en avtale med Nike som klubbenes utstyrsleverandør. Det vil gi klubbene og medlemmene meget godt utstyr til gunstige priser.

– Dette er en god avtale for klubbene og medlemmene våre. Nike leverer produkter av høy kvalitet til en god pris, og vi er helt sikre på at dette vil bil en positiv avtale for alle parter.

Rune Rafteseth, styreleder Askøy Sportsklubb

Sammen med vår samarbeidspartner Torshov Sport og Nike jobber vi nå fortløpende med å sette sammen en klubb-kolleksjon som vi, så snart som den er klar, vil presentere til våre medlemmer. Forhåpentligvis vil vi presentere vinter-kolleksjonen i løpet av en 14 dagers tid – i god tid for alle som planlegger julegave-innkjøp.

– Vi ser frem til å samarbeide med Askøy Sportsklubb og Follese Fotballklubb og gleder oss til å være med å utvikle gode og prisgunstige klubb-kolleksjoner fra Nike til det beste for medlemmene og klubben.

Helge Jonasdal, leder klubb Torshov Sport

Alle medlemmer får 15% rabatt på alt av sko, klær og tilbehør. Disse kan kjøpes hos Torshov Sport i Valkendorfsgate 5 (rett ved Tinghuset) i Bergen. I tillegg vil det arrangeres klubbkvelder med ekstra gode priser hvor man tar gruppe-bestillinger og Torshov Sport vil også være tilstede med varer på eventuelle arrangementer klubbene måtte ha. Dato for første klubbkveld kommer vi tilbake med så snart den er klar.

Klubb-kolleksjonen vil også være tilgjengelig på nett slik at man enkelt kan bestille de varene man ønsker direkte. Vi vil etterhvert ha vareprøver og størrelser tilgjengelig i Skogen Fotballpark slik at medlemmene kan prøve produktene før man bestiller.

Styrene i begge klubbene har også vedtatt at alt av trykk (logoer, sponsorer) på klubb-kolleksjonen skal være i refleks-format.