Tine Fotballskole

Trond Mohns Sommerakademi var som forventet et svært populært tilbud. Passene til dette supre tilbudet fra Arna-Bjørnar og Trond Mohn forsvant på kort tid. Dersom retningslinjene blir endret og tillater at vi samler flere barn vil vi legge ut flere plasser på et senere tidspunkt. Dette vil i så fall bli informert om via klubbens vanlige kanaler.

Vi åpner derfor allerede nå for å booke seg en plass til klubbens tradisjonelle Tine Fotballskole i Skogen Fotballpark. Vi har en foreløpig antallsbegrensning på 180 barn.

Fotballskolen blir i år gjennomført 9. – 12. august i Skogen Fotballpark. Det vil bli 4 dager fra mandag til torsdag fra 9.30 – 14.30.

Åpent for alle barn født 2015 – 2007.

Priser:
1.000,- per barn. 800,- fra barn nr. 2.
500,- per barn som skal delta på klubbens FFO høsten 2021.

FFK er med i Askøy Kommunes «AlleSkalMed»-ordning slik at det vil være muligheter for å søke inkluderingsfondet om midler for å kunne delta på fotballskolen. Send epost til leder@follesefk.no som har taushetsplikt.

Automatisk påmeldt når betaling er gjort;
Merk innbetaling med barnet/barnas navn og fødselsår.
Vipps til #516403 (Follese FK Cup).

Kontaktperson: Robert Sigvaldsen
mobil: 91 61 66 87 epost: rsigvaldsen@hotmail.com

Lenke til Facebook-arrangement!

Vi vil følge de til enhver tid kommunale og nasjonale retningslinjer for gjennomføring av et slikt arrangement. Ved avlysning vil vi refundere 100% av innbetalt beløp.

Hvert år samles hundrevis av barn og unge på det flotte anlegget vårt for å kose seg med fotball. Vi opplever og får tilbakemeldinger på at det er en god fotballskole med gode instruktører.

Fokusområdene for uken er trivsel, god voksentetthet, trygge rammer, fotballglede, FairPlay og sunt kosthold. De siste årene har vi også hatt et ekstra fokus på keeper-rollen og jenteløft.

Vi har god kontinuitet på instruktørene. Folk stiller opp både fra Askøy Sportsklubb, trenere i egen klubb og seniorspillere i andre klubber. At vi har mange voksne instruktører blir lagt merke til!

Dagene i Skogen avsluttes alltid med en forfriskende is fra Isbjørn Is.