Tine Fotballskole

Vi åpner allerede nå for å booke seg en plass til klubbens tradisjonelle Tine Fotballskole i Skogen Fotballpark. Vi har en foreløpig antallsbegrensning på 180 barn.

Fotballskolen blir i år gjennomført 9. – 12. august i Skogen Fotballpark. Det vil bli 4 dager fra mandag til torsdag fra 9.30 – 14.30.

Åpent for alle barn født 2015 – 2007.

Priser:
Gratis takket være støtte fra Askøy kommune, UNG Sommer og Sparebanken Vest. Tusen takk for støtten!

Kontaktperson Tine Fotballskole: Robert Sigvaldsen
mobil: 91 61 66 87 epost: fotballskole@follesefk.no

Lenke til Facebook-arrangement!

Vi vil følge de til enhver tid kommunale og nasjonale retningslinjer for gjennomføring av et slikt arrangement. Ved avlysning vil vi refundere 100% av innbetalt beløp.

Hvert år samles hundrevis av barn og unge på det flotte anlegget vårt for å kose seg med fotball. Vi opplever og får tilbakemeldinger på at det er en god fotballskole med gode instruktører.

Fokusområdene for uken er trivsel, god voksentetthet, trygge rammer, fotballglede, FairPlay og sunt kosthold. De siste årene har vi også hatt et ekstra fokus på keeper-rollen og jenteløft.

Vi har god kontinuitet på instruktørene. Folk stiller opp både fra Askøy Sportsklubb, trenere i egen klubb og seniorspillere i andre klubber. At vi har mange voksne instruktører blir lagt merke til!

Dagene i Skogen avsluttes alltid med en forfriskende is fra Isbjørn Is.