FFK og HIL vedtar sammenslåing

Follese Fotballklubb og Hetlevik Idrettslag vedtar sammenslåing av ungdoms- og seniorfotballen inn i Askøy Sportsklubb.

I 2013 ble Askøy Sportsklubb stiftet som en samarbeidsklubb på jentesiden, fra J14 år opp til og med damer senior. Klubben var opprinnelig et samarbeid mellom Askøy Fotballklubb, Follese Fotballklubb og Hetlevik Idrettslag.

Til sesongen 2019 ble det bestemt at man ønsket å prøve et samarbeid på guttesiden hvor lagene i Team Askøy på G14, G15, G16 og G19 ble etablert på tvers av bygde-grensene på søre Askøy.

AFK vedtok på sitt ekstraordinære årsmøte å ikke videreføre samarbeidet på guttesiden. Styret har i ettertid også valgt å avslutte samarbeidet på jentesiden.

Follese Fotballklubb og Hetlevik Idrettslag samler all ungdoms- og seniorfotball, både på jente- og guttesiden fra og med 13 år i Askøy Sportsklubb fra 1. januar 2020.

Askøy Sportsklubb kaller inn til åpent møte i Kulturfabrikken i Hetlevik 3. november kl. 18.00 for å orientere spillere, foreldre og andre interesserte om veien videre og vi håper så mange som mulig benytter anledningen til å komme for å få oppdatert informasjon og muligheten til å stille spørsmål.

Hovedstyrene i;
Follese Fotballklubb, Hetlevik Idrettslag og Askøy Sportsklubb