Klubbinfo sammenslåing

Follese Fotballklubb og Hetlevik Idrettslag sine styrer har tidligere vedtatt en sammenslåing av sine respektive ungdomsavdelinger (gutter/jenter 13 – 19 år) samt seniorlag i Askøy Sportsklubb fra 1.1.2020, slik at vi igjen får samlet gutte- og jentespillerne våre på ungdomssiden i èn klubb.

Vedtaket fra Askøy Fotballklubbs årsmøte om å ikke inkludere gutter 13-19 år i samarbeidet endrer ikke Hetlevik Idrettslag eller Follese Fotballklubbs vedtak eller intensjon.

Vi jobber for å etablere en felles sportslig satsning for ungdommene og seniorlag i tråd med den fantastiske jobben som er gjort av sportslig utvalg/samarbeidsutvalget, spillere og trenere i Askøy Sportsklubb og Team Askøy.

Det er viktig for oss å presisere at dette ikke får noen sportslige konsekvenser for eksisterende samarbeid i 2019 og vi vil jobbe så raskt som mulig for å komme med ny oppdatert informasjon om dette arbeidet.

Hovedstyrene,
Hetlevik Idrettslag