Tine Fotballskole 2017

TINE FOTBALLSKOLE 2017 FOR GUTTER OG JENTER 6-14 ÅR

Vi ønsker igjen velkommen til fotballskole i Skogen!

I fjor ble Follese FK tildelt pris for «Årets Fotballskole», og vi legger opp til en aktiv og lærerik uke også i år.

Skogen Fotballpark

Dato: 26. juni – 29.juni 2017

Alle dager kl. 09:00-15:00

Tine fotballskole 2017

Deltakerne vil bli delt inn i grupper etter alder. Det vil bli instruktører fra A-laget, damelaget og juniorlaget. Dessuten vil vi få besøk av kretslagstrenere, lokale spillere og trenere, samt spillere fra Brann. De fire eldste årsklassene vil bli trent av A-lags trenere og kretslagstrenere (UEFA kvalifiserte trenere).

Alle deltakere vil få servert lunsj, mellommåltider, frukt og is hver dag. Siste dagen blir det grillfest!

Barna får T-skjorte, fotballsekk, fotball, diplom og diverse sport og TINE produkter utdelt ved oppstart.

Pris: Kr. 1100,-

Søskenmoderasjon fra barn nr. 2 Kr. 900,-

Merk innbetaling med barnets navn og fødselsår.

Betaling til kontonr.: 3624 19 11831

Påmelding/innbetaling innen: 12. juni 2017

Du er registrert ved innbetaling. Ingen påmelding per epost er nødvendig.

For mer informasjon :

Kontaktperson: Robert Sigvaldsen

mobil: 91 61 66 87 e-mail:rsigvaldsen@hotmail.com

Oppdateringer og nyheter om fotballskolen blir å finne på klubben sin hjemmeside og Facebook-side.