Informasjon om fotballskolen mandag 20.juni-23.juni

Vi i Follese Fotballklubb gleder oss til en ny uke med fotballskole i Skogen.

Det blir oppstart hver dag kl 0900 og avslutning kl 1500.

En liten huskeliste:

• Spis en god frokost – vi har lunsj i 11 tiden.
  • Husk solkrem (hvis det blir sol)
  • De yngste barna skal ha kontaktinformasjon til foreldre på eller i sekken.
  • Barna vil få utdelt fotball, t-skjorte, sekk og drikkeflaske mandagen. Fotballen må være med hver dag!
  • Barna vil få servert frukt som mellommåltider.
  • Ha med drikkeflaske til hver dag!
  • Husk å MERKE klærne\utstyr til barna. Gjenglemt utstyr finner dere ved kiosken hver morgen.
  • Gi oss beskjed hvis det er noe spesielt vi må ta hensyn til i forhold til barna.
  • Det er viktig at dere foreldre  gir lederne beskjed når barna  blir hentet.
  • Vi avslutter dagene med is.
  • Telefonnummer til Robert Sigvaldsen er 91616687 og kan nåes under fotballskolen.

Vi i Follese har hver dag fokus på Fair Play, og det er også noe vi kommer til å legge stor vekt på under fotballskolen. Vi kommer til å ha representanter fra Fair-Play  utvalget i klubben tilstede under hele uken.

Vi ønsker alle velkommen til vårt flotte anlegg i Skogen. Er det spørsmål, så kan dere kontakte Robert på tlf 91616687 eller mail rsigvaldsen@hotmail.com

Vi ser frem til en sosial og lærerik uke.

«Når fotball er seriøst gøy»